Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Activiteiten
Arrangementen
Eten en drinken

Eten en Drinken: Hattem


In het uniek gelegen Activiteiten- en Panorama Paviljoen, voorzien van goede faciliteiten, kunt u de hele dag terecht om de inwendige mens te verwennen.

En daarbij geniet men altijd van een prachtig uitzicht, zowel zomers als 's winters.
U kan hier desgewenst ook vergaderen en party's en feesten organiseren.

U KOMT ALLEEN OF MET EEN GROEP
Alleen of met een grote groep, dat maakt niet uit. In het gezellige Paviljoen kan iedereen terecht. Ons advies: reserveer tijdig, dan weet u dat wij op u rekenen! Wilt u uw groep een leuk aandenken meegeven? Bestel dit dan ook tijdig!

SNELLE SERVICE
Vanaf het terras kunt u bij het loket vlot een kop koffie, drankje, koude of warme snack of ijs verkrijgen. Ook gemakkelijk voor een tussendoortje voor deelnemers die bezig zijn met activiteiten. Ook lunchpakketten en souvenirs zijn hier te verkrijgen. Zit u binnen, dan hebt u ook een geweldig uitzicht vanuit het Paviljoen.

GROTE PANORAMAZAAL
Grote of meerdere kleinere groepen kunnen ook terecht in de grote zaal met ruimte voor totaal ca. 150 personen. We adviseren dit van te voren af te spreken i.v.m. andere groepen. U kan hier bijv. koffie met iets lekkers gebruiken of een goede lunch, een smakelijke barbecue of overheerlijk koud/warm buffet, net zo uitgebreid als u maar wilt! En dat alles terwijl u geniet van een geweldig uitzicht over de uiterwaarden en het natuurgebied. En we ontsteken graag even de gezellige haard voor u!
Écht genieten dus!

KLEINE ZAAL
Voor groepen tot 25 á 30 personen hebben we ook een kleinere zaal beschikbaar. Door het grote unieke ronde raam kijkt u ook hier uit op het natuurgebied, het ooievaarsnest en diverse activiteiten.

Voor prijzen, zie de prijslijsten.


GRATIS PARKEREN

Direct aan de voorzijde vindt u Parkeerplaats De Bleek waar meer dan 160 parkeerplaatsen en een tiental bus-parkeerplaatsen gelegen zijn.
Parkeren is hier gratis!

MAKKELIJK BEREIKBAAR
Zwolle ligt op enkele minuten rijden van Hattem vandaan. Het Paviljoen en Parkeerplaats De Bleek liggen direct aan de doorgaande weg die vanaf Zwolle door Hattem loopt. Dat kan niet missen!
Vanaf treinstation Zwolle gaan continue lijnbussen naar Hattem, de milieuvriendelijke Veluwelijn, zodat u vlakbij Vadesto uit kunt stappen. In de spitsuren elke 10 minuten en de rest overdag elk kwartier. Reistijd nog geen kwartier. Milieuvriendelijk en snel!Disclaimer | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2017
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...