Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Rondvaarten
Arrangementen


Actief Rondje Pontje Zwolle Hattem
RONDVAART met BARBECUE
RONDVAART met BUFFET
ZWOLLE HATTEM hoog en droog

Rondvaarten arrangementen

Vadesto is bekend door de vele activiteiten en verzorgt tevens veel kant-en-klare arrangementen, professioneel en voor een aantrekkelijke prijs. Vanuit Hattem kan men ook aan enkele leuke arrangementen deelnemen, en men kan natuurlijk ook zelf een eigen programma naar wens samenstellen. Ook in combinatie één of meer andere activiteiten of een kop koffie, lunch of buffet in het prachtig gelegen Panorama Paviljoen.

U kan In Hattem vertrekken per boot en weer op dezelfde plaats eindigen, maar u kan de terugtocht ook bijvoorbeeld per fiets doen of onderweg een wandeling maken enz. We adviseren u daar graag in.

Zie ook onder ACTIVITEITEN.

TIP
Wij kunnen ook ergens anders fietsen voor u klaar zetten om een mooie fietstocht te maken en te eindigen bij ons Paviljoen. Daar kan u dan een boottocht maken vanuit het oude historische vesting- en Hanzestadje Hattem, ‘het best bewaarde stadje van Nederland’.

Het is altijd goed vooraf even te overleggen wat mogelijk is zodat we samen het juiste programma voor u kunnen maken, afhankelijk van de soort groep, de beschikbare tijd, de ervaringen, het budget en uw wensen.
Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...