Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Activiteiten
Arrangementen
Rondvaart
Eten en drinken
A. KINDERFEESTJES
Aanbieding: BBQ Party en 3 activiteiten
Aanbieding: Mountainbiken Topper
Aanbieding: Outdoor Survival
Ballonvaren
Boogschieten
Bungeetrampoline
Crazybiken
Fietsen
GPS-tour
Jeu de boules
Kajakvaren
Kanovaren
Klimmen
KLOMPENPAD HOENWAARDSEPAD
Klompvaren
Klootschieten
Mountainbiken
Nordic Walking Cursus
Nordic-Walking-Clinic
Pistoolschieten
Puzzeltocht 1
Puzzeltocht 2
Puzzeltocht 3
Raften
Reuzebalspel
Reuzekanovaren
Reuzewaterfietstocht
RONDVAARTEN - NATUURBOOTTOCHT
Sjoelen
Skispel
Stadswandeling met gids
Steltlopen
Steppen
Tangramspel
Touwhangen
Touwtrekken
Vlotbouwen en -varen
WANDELPADEN en WANDELROUTES
Waterfiets De WaterFlike
Waterfietsen
Waterligfietstocht
Watertouwbaan
 
 
 

Waterfiets De WaterFlike


Een wereldprimeur van Vadesto! Een tocht met een 6-12 persoons waterfiets met flipperaandrijving, de WATERFLIKE.                                                                         Een geheel nieuwe attractie voor gezellig varen en voortbewegen!

En we hebben in 1 week 2 keer een prijs in ontvangst mogen nemen voor de Waterflike!

1. We hebben de Pleisure Noviteiten Award mogen ontvangen tijdens de recreatiebeurs in Gorinchem. Vadesto won het zowel bij het publiek als bij de jury.

2. De Veluwse Innovatie Award werd uitgereikt in het Dolfinarium door de gedeputeerde van de Prov. Gelderland, Annemieke Traag, samen met de TV-presentatrice Jet Sol.

Kijk voor info op  WATERFLIKE WINT AWARD!


De Waterflike is een bijzonder fraaie 6-12persoons waterfiets met een innovatieve aandrijving. Hij is ook zodanig ergonomisch ontworpen dat iedereen er goed mee weg kan komen, van jong tot oud

Op deze waterfiets zitten 5 tegenover 5 deelnemers plus 2 personen achterop op comfortabele stoeltjes. Je maakt een heen-en-weer beweging om het gevaarte voort te bewegen en 1 van de deelnemers achterop bedient het roer.

Jong en oud kunnen mee, de stoeltjes zijn verstelbaar. En wil er iemand mee zonder te trappen, geen probleem, als er maar ca. 6 mensen zijn om hem goed voort te kunnen bewegen.

Een korte beschrijving en foto hiervan is te zien op o.a. www.waterflike.nl en op deze website onder de arrangementen in Hattem. 

Grote groepen

Voor grotere groepen, familiedag, bedrijfsfeest e.d. heeft Vadesto ook nog de ‘Grootste Waterfiets ter wereld’ beschikbaar. Daar staan 36 echte fietsen op die samen 1 schroef aandrijven. Er is zelfs extra plaats aanwezig, voor totaal meer dan 50 personen, zodat onderweg ook afgewisseld kan worden. Ook minder actieve mensen kunnen dus mee, zelfs eventueel met rolstoel of met de kinderwagen. Er gaat altijd een instructeur/schipper mee en niemand hoeft dus achter te blijven. Zie op deze website onder Reuzewaterfietstocht. 

Zie ook onder Activiteiten 

Ook heeft Vadesto een 10-persoons waterligfiets, met 5 tegenover 5 ligfietsen. Daar gaat geen stuurman mee en die stuurt u dus zelf! Zie op deze site onder Waterligfietstocht.

 


Minimaal personen: 6 personen, maximaal 12
Tijdsduur: te huur vanaf 1 uur
Prijs:

http://www.waterflike.

Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...