Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Bijzondere evenementen
Fietsen, Fietsroutes en Fietsverhuur
GPS-tour
Kajakvaren
Kanovaren
Klompvaren
mountainbiken
Steppen
Waterfietsen

mountainbiken


Mountainbiken in Nederland

Vadesto heeft voor evenementen en groepen mountainbikes beschikbaar die overal te leveren zijn. U krijgt eventueel instructie ter plekke.

Wilt u echter een ATB-tocht (All-Terrain-Bike) in de omgeving van Hattem maken, zoals over de noordpunt van de Veluwe, dan kan dat vanuit Hattem ook. Ook een combinatie met diverse andere activiteiten van het Outdoorcentrum in Hattem is mogelijk.


Het leukste van mountainbiken is dat je in geaccidenteerd terrein kunt fietsen, zoals op de Veluwe. In de bossen is ook altijd wat te zien, misschien zie je wel een wild varken, een vos, een ree of een bonte specht!

ROUTE

Men kan een eigen route volgen, maar Vadesto heeft ook diverse routes met verschillende afstanden. Routes langs zacht glooiend terrein rond de Schaapskooi, langs de heidevelden bij de Renderklippen bij Epe, de bossen rond het Heerderstrand of het prachtige landgoed Molecate. Ook langs de IJssel-uiterwaarden, waar schilders, zoals Jan Voerman Sr. en Jr. hun schilderijen maakten, zijn mountainbiketochten te maken.

KEUZE FIETS OF MOUNTAINBIKE

De mountainbike is voor het ruwere terrein het meest geschikt, maar een tocht met de gewone fiets of bijv. een step kunt u hier ook maken. Deze kan VADESTO ook op elke plek leveren. 

INSTRUCTIE

Hebt u nog nooit op een mountainbike gezeten? Probeer het eens! Je komt op plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn en je beweegt nog lekker ontspannen en actief ook! Je krijgt instructie vooraf en Vadesto heeft helmen klaar liggen. Doe voor de zekerheid zo'n helm op, zeker als je in ruwer terrein fietst of nooit op zo’n ATB gereden hebt. Veiligheid gaat voorop!  

Fietsroutes

Vadesto heeft diverse fietsroutes beschikbaar, maar men kan uiteraard een eigen route kiezen of een fietsroute van internet halen. 


Minimaal personen: in overleg
Tijdsduur: onbeperkt
Prijs:

voor 1 pers. € 10,- (max. 2 uur); 19,50 p.d.

Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...