Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Rondvaarten
Arrangementen


Actief Rondje Pontje Zwolle Hattem
RONDVAART met BARBECUE
RONDVAART met BUFFET
ZWOLLE HATTEM hoog en droog

RONDVAART met BARBECUE


Vanuit Zwolle kan men in het vlakbij gelegen Hanzestadje Hattem een ontspannende natuurboottocht maken met daarna een heerlijke barbecue naar keuze in het Panorama-Paviljoen óf vanaf het grote terras met een uniek uitzicht


Programma:

Voorafgaand aan de barbecue maken we een boottocht van ca. 1 uur door het natuurgebied bij Hattem. Met de boot kan in principe iedereen mee, jong en oud. De schipper vertelt onderweg allerlei leuke bijzonderheden.
Als u weer terug bent bij het Paviljoen staat de barbecue klaar. Daarbij hebt u dan een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en het natuurgebied!
U kiest zelf vooraf welke barbecue u graag wilt, een eenvoudige of een wat uitgebreidere barbecue. Of als u daar de voorkeur aan geeft eventueel een uitgebreid buffet. Vooraf kunt u uw speciale wensen doorgeven waar we uiteraard zoveel mogelijk rekening mee houden.

De boottocht gaat door de IJsseluiterwaarden en het natuurgebied bij Hattem. Daar hebt u kans o.a. ijsvogels te zien of misschien zelfs een bever. Daarnaast lopen hier brandrode runderen vrij in de natuur en ooievaars hebben hier ook hun nest. Genoeg te zien!
Een leuke combinatie die eigenlijk iedereen kan meemaken!

Zie ook de speciale rondvaartwebsite!


Minimaal personen: 15 personen
Tijdsduur: boottocht ca. 1 uur, barbecue ca. 2uur
Prijs:

afhankelijk van keuze barbecue

Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...