FOTOWANDELPUZZELTOCHT HATTEM
Deze puzzeltocht is een interessante wandeling van 1 tot 1,5 uur door het cultuurrijke stadje Hattem. Het centrum van Hattem is niet groot maar je kan er prachtige dingen zien. En met deze wandeling, die u zonder leiding kan maken, doorkruis je eigenlijk het hele oude centrum.

Bij het Panorama Paviljoen van Vadesto krijg je de puzzeltocht met foto’s en korte informatie. Er staan ook vragen bij die je kan beantwoorden als je er een wedstrijdje van wilt maken. Een erg gewilde puzzeltocht voor o.a. scholen, bedrijven, families e.d. In groepjes loop je met deze route door de steegjes en straten op zoek naar de plaatsen waar de foto’s gemaakt zijn. Tussendoor ontdek je ook nog veel andere bezienswaardigheden. En zo leer je het Hanzestadje Hattem snel kennen!

Vadesto verzorgt ook stadswandelingen met een gids.

Onder de deskundige leiding van deze gids krijgt u bij veel leuke plekjes bijzondere verhalen te horen. En je kan natuurlijk vragen stellen!
Zie de informatie bij de activiteit STADSWANDELING met gids.

Voor de liefhebbers van wandelen vindt men hier ook de start van het Hoenwaardsepad, een klompenpad waarbij men langs leuke paadjes en weggetjes struint.

En vooraf of er na kunt u natuurlijk in het Panorama Paviljoen terecht voor heerlijke koffie met gebak, een drankje of een lunch terwijl u geniet van het super uitzicht over de IJssel-IJsseluiterwaarden.

En wat denkt u van een combinatie die veel gedaan wordt met een educatieve Natuurboottocht van ca. 1 uur, waarbij de schipper bijzondere dingen vertelt en probeert de ijsvogel te laten zien of een schildpad of bever? 

Prijs

3,50 p.p.
  • Minimaal personen: 2
  • Tijdsduur:1 tot 1,5 uur