Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Rondvaarten
Arrangementen

RONDVAARTEN / BOOTTOCHTEN in HATTEMRONDVAARTEN / BOOTTOCHTEN in HATTEM


Vadesto verzorgt boottochten vanaf het Panorama Paviljoen bij het historische Hanzestadje Hattem
Vanaf het schitterend gelegen Paviljoen, met het terras direct aan het water gelegen, kunt u zo instappen. Bij het Paviljoen kunt u uiteraard genieten van een lekkere kop koffie, een drankje, hapje, ijs of snack en groepen voorzien we ook graag van een uitstekend verzorgde lunch, buffet of barbecue, wat u maar wenst.

U kan kiezen uit:

- Een één-uurs-rondvaart voor een vastgestelde prijs per persoon.

    Hier kunnen dus zowel individuelen als groepen gebruik van maken. Individuele passagiers/passanten kunnen di. t/m za. om 14.00 mee met deze rondvaart. Deze gaat altijd door vanaf 10 personen. Reserveren via tel.nr. 038-4445428 is niet nodig maar voor de zekerheid wel aanbevolen want vol is vol en dan komt u niet voor niets. Indien de boot vol is en er voldoende passagiers zijn is het mogelijk dat er om ca. 13.00 een 2e rondvaart wordt gemaakt.
- Een groepsreservering,
    Waarbij u de boot geheel afhuurt voor alleen uw eigen groep, incl. bemanning. Groepen kunnen voor elk moment reserveren van ma. t/m za. De grootte van de groep is hier niet van belang. U hebt alle ruimte in de boot dan alleen voor uw groep beschikbaar.
- Een speciaal samengesteld arrangement
    of programma in combinatie met andere activiteiten. Zie andere info en prijslijsten.

Advies:
Indien u wilt genieten van de natuur, de vogels wilt horen e.d. adviseren we u voor een open boot te kiezen. U beleeft de omgeving dan ook veel beter. Wilt u echter wat comfortabeler, droog en beschut zitten dan is de dichte boot een goede keuze.

RONDVAART met "De Groene Ster"
Deze boot, van het zogenaamde ‘Amsterdams type’, is overdekt en geschikt voor ± 50 personen, met toiletvoorziening en geluidsinstallatie. Voor groepen is er in overleg ook bediening voor een hapje of drankje nderweg. Het voordeel van deze boot is dat u droog, beschut en comfortabel kunt genieten van het uitzicht. De schipper laat u onderweg leuke plekjes zien.
Min. aantal personen: 20

RONDVAART met "De Patriot" óf “De Spotter”
Hiermee maken we een prachtige NATUURRONDVAART van ca. 1 uur!
Ook uitstekend te combineren met een hapje of drankje in het Paviljoen of op het terras. Beide boten zijn open en elk geschikt voor ca. 50 personen. Vertrekpunt is het Panorama Paviljoen in Hattem. Vanaf het terras stapt u direct de boot in! De boot maakt een één-uurs-tocht naar het Algemene Veen, een natuurgebied bij Hattem. U maakt kans ijsvogels of bevers te zien en diverse andere bijzondere dieren. We varen door de IJsseluiterwaarden, langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe tot het fraai gelegen Hezenbergersluiscomplex in het Apeldoorns kanaal, ‘het fraaiste kanaal van Nederland”. Het voordeel van een open boot is dat u de natuur meer kunt beleven. U ziet en hoort bijv. de vogels beter.
De schipper kan u veel vertellen! Min. aantal personen: 10

RONDVAART met BUFFET of BARBECUE
Iets te vieren?
Een leuke combinatie is een Buffet, Barbecue of Lunch voorafgegaan door een rondvaart. U kan daarvoor uitstekend terecht in ons schitterende Panorama Paviljoen met een groot terras.
De tijdsduur hiervan is ca. 3 uur.

Bij het Paviljoen kunt u terecht voor al uw feesten, partijen, recepties, bruiloften, vergaderingen, seminairs, workshops, speciale thema-avonden, etc. We verzorgen graag uw lunch, koud/warm buffet, barbecue ed. terwijl u van een uniek en schitterend uitzicht geniet! Parkeren is gratis én u bent hier direct bij het centrum van Hattem, ideaal voor een arrangement.
Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr. 038-4445428.

Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...