Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Algemeen
Contact / Route
Prijslijsten downloads
Algemene voorwaarden
Vacatures en Stages
Consultant / advisering
Bijzondere events
Over ons
Links
Verkoop materiaal
Veiligheid/Milieu-certificering
Verzekering
Foto's
Algemeen

VADESTO OUTDOOR ADVENTURE verzorgt:

De organisatie van:

  Recreatieve Dagtochten en Dagdelen

  Buitensportactiviteiten - Outdoor en Indoor

  Arrangementen

  Rondvaarten

  Attractieverhuur

  Party's en Feesten

  Vergaderarrangementen

  Evenementen


Voor: Grote en kleine groepen en Individuele klanten vanaf 2 personen

Locatie: Activiteiten- en Panorama Paviljoen, De Bleek 3, 8051 EE te Hattem

Verhuur en Vervoer:
Van materialen door het hele land onder het motto: U belt, wij komen!
Contact opnemen met VADESTO? klik hier. Of bel naar: Tel. 038-4445428

Advisering:
Naast het organiseren en uitvoeren van allerlei soorten activiteiten gebruikt VADESTO de aanwezige kennis en ervaring opgedaan in ruim 40 jaar ook t.b.v. derden in binnen- en buitenland. Met name ondersteunt Vadesto overheden en startende en doorstartende bedrijven in het realiseren van recreatieve en toeristische plannen. Voor informatie: tel. 038-4445428

Milieuvriendelijk en veilig:
Voor Vadesto zijn dit twee belangrijke begrippen. In 1992 ontving het bedrijf de 1e Milieu & Toerismeprijs van het Min.v.Ec.Zaken. In 1994 de Overijssel-Award en een onderscheiding van het Ned.Bureau v.Toerisme. In 1996 opnieuw een onderscheiding op het gebied van elektrisch varen (z.g. Fluister-promotie-prijs). Vadesto is lid van de VeBON, de Ver.v.BuitensportOndernemingen in Nederland. Dit lidmaatschap vereist o.a. een veiligheids- en milieuplan van haar leden en goede leveringsvoorwaarden. Vadesto is TÜV-gecertificeerd t.a.v. veiligheid en milieu. Vadesto is tevens lid van RECRON, KHN (Kon. Horeca Ned) en ToerNed


Lokaties:
VADESTO beschikt over eigen locaties, bij uitstek geschikt voor tal van activiteiten. Er wordt gewerkt met ervaren, voortdurend opgeleide medewerkers, die ook openstaan voor uw inbreng.

Één Boekingskantoor:

Boeken (ook wel reserveren genoemd) kunt u op verschillende manieren doen:
Per telefoon: 038-4445428 bij het CENTRAAL BOEKINGSKANTOOR te Hattem. Dit is de vlotste methode. Hier kunt u voor alle vragen terecht. Ook voor alle informatie en onze voorwaarden. Daarnaast bij de plaatselijke VADESTO-vestiging. VADESTO maakt van elke boeking of reservering een overeenkomst en u krijgt daarvan ook een bevestiging.
Openingstijden boekingskantoor : Ma t/m za; ook 's avonds.

Veel Activiteiten:
Naast de vele activiteiten en materialen, die Vadesto zelf heeft, worden ook activiteiten verzorgd in samenwerking met derden, zoals o.a.: vervoer per echte engelse dubbeldekker of nostalgische touringcar, per luchtballon, enz.

Culinaire zaken:
De inwendige mens wordt door VADESTO ook graag verzorgd. Vanaf de koffie en de lunch of lunchpakket tot en met de barbecueparty of het koud/warm buffet. . Bij Vadesto kunnen groepen tussen de activiteiten door allerlei versnaperingen zoals repen, drankjes e.d. verkrijgen.

Alcohol:
Vadesto hanteert het beleid om tussen de activiteiten door geen alcoholische dranken aan te bieden. Dit is in principe wel mogelijk ná de activiteiten, eventueel ook in de vorm van een drankarrangement.
Dit i.v.m. de veiligheid van betrokkenen en derden.

Disclaimer | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2017
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...