Activiteiten in Hattem
Steppen is een leuke activiteit. Dat ontdekken steeds meer mensen. Je kan er een redelijke snelheid mee halen en je bent zelf erg actief. Links en rechts afwisselend met je been kan je behoorlijke afstanden afleggen. En bijna iedereen kan dit doen! En je kunt echt overal komen!

We hebben ons Paviljoen voor u verschillende steproutes klaarliggen zodat u kan kiezen. En kent u de steptechniek nog niet? Iedereen krijgt instructie bij Vadesto, ook al denk men het al te kunnen!

Vadesto – uitvinder van het recreatief steppen.

Wist u dat Vadesto de uitvinder is van het recreatief steppen in Nederland? De steppen die Vadesto gebruikt hebben nog de prettige originele grootte, dus met de kleinere wielmaat, dus geen extra grote voor- of achterwielen.

Vadesto liet begin 80-er jaren een groot aantal steppen uit het verre Oosten importeren toen deze in Nederland nergens meer verkrijgbaar waren. Nadat ze aangepast waren aan de Hollandse maat voor volwassenen werd een arrangement gemaakt met de NS en kon de Telegraaf de eerste volwassen stepper in de krant zetten. Het begin van een complete stepontwikkeling in Nederland!

Naast steppen hebben we ook andere tweewiel-activiteiten, zoals mountainbiken of een tocht op gewone fietsen. En natuurlijk voor de fun de crazy-bikes. Kijk daarvoor onder de andere activiteiten.

Prijs

6,50 per uur
  • 15,- per dag
  • 75,- per week
  • Minimaal personen: 1
  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk