Activiteiten in Hattem
Varen in grote en stabiele Reuzekano’s voor 7-12 personen is erg leuk voor groepen en natuurlijk goed voor het groeps- of teamgevoel. Kleine kinderen, oma of de hond kunnen hierin makkelijk mee. Sportieve peddelaars kiezen misschien eerder een snelle kajak of de 2- tot 3-persoons Canadese kano, maar een combinatie is natuurlijk ook slim, zodat je onderweg kan wisselen!

De Reuzekano heeft veel ruimte en worden veel gebruikt voor groepen, vooral als er deelnemers bij zijn die minder mee kunnen peddelen, jonge kinderen, oudere of passievere deelnemers, enz. De snelheid is ca. 4 tot 6 km. Je kan ook kiezen voor een combinatie met andere soorten kano’s. Zo kan je alles eens uitproberen, en iedereen kan mee!

Vadesto staat al tientallen jaren bekend om het kanoën. Alle soorten zijn beschikbaar. Voor grote groepen, maar ook voor degene die alleen of met z’n tweeën een uurtje wil kanoën. En iedereen krijgt instructie! Want Vadesto wil graag dat u plezier beleeft aan de activiteiten die u doet. Daarom krijgt elke deelnemer instructie bij alle activiteiten. De meeste deelnemers hebben dan het kanovaren snel onder knie om daarna lekker te genieten van zo’n Reuze-belevenis! En daar gaat het om!

Zie voor informatie over de andere kanosoorten onder KAJAKVAREN of KANOVAREN en onder ARRANGEMENTEN voor combinaties van activiteiten.

Prijs

50,- per uur per kano
  • 165,- per dag
  • Minimaal personen: 6 á 7 pers. per Reuzekano
  • max. 12 pers. p.kano
  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk