Activiteiten in Hattem
Het Panorama Paviljoen van Vadesto in Hattem is het startpunt en rustpunt van diverse wandel en fietsroutes.

Met groot terras aan het water, en met uniek uitzicht op de IJsseluiterwaarden en het pontje over de IJssel tussen Hattem en Zwolle, is het hier genieten van een lekkere kop koffie, hapje of drankje.

Wandelen is voor veel mensen een prachtige manier van ontspannend bewegen, genieten van de natuur en omgeving, je blik vergroten, nieuwe plekjes ontdekken en andere mensen ontmoeten.

Veel wandelpaden en wandelroutes zijn via internet te vinden, zoals wandelnet.nlroute.nlwandelpad.nlwandelzoekpagina.nlwandel.nlanwb.nlglk.nlnatuurmonumenten.nlrouteyou.com, enz. Er zijn veel mogelijkheden.

Het Maarten van Rossumpad, de LAW4-route, het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad en het fietsknooppunt 59, passeren allemaal of starten bij het Panorama Paviljoen van Vadesto in Hattem. Ook diverse routes die u vindt opRoute.nl starten of passeren hier.

Het Panorama Paviljoen heeft ter plekke ook diverse routes beschikbaar. Hattem is bij uitstek een plek waar je goed kan starten, met een grote gratis parkeerplaats voor de deur, een prachtige horecagelegenheid voorzien van alle faciliteiten voor wandelaars en fietsers, douches, een groot terras met uniek uitzicht op de IJsseluiterwaarden en het natuurgebied rond de Wiessenbergsekolk.

Ter plekke zijn kaarten en routes beschikbaar.

En wat is niet prettiger dan te beginnen met een lekkere kop koffie met appelgebak of echte honingtaart. Ook na afloop is het prettig bijkomen onder het genot van een hapje of drankje.

Ook leuk als onderdeel van een familiedag, bedrijfsfeest e.d. En liefhebbers kunnen hier eventueel ook nog een Natuurboottocht maken vanaf het Paviljoen om ijsvogels en andere watervogels e.d. te spotten. Zie onder Rondvaart Hattem.

U bent dus welkom!

Voor klompenpadwandelaars: er ligt een kortingskaartje voor klaar!

Prijs

nvt routes voor minimale prijzen
  • Minimaal personen: vanaf 1 persoon
  • Tijdsduur: n.v.t.
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk