Activiteiten in Hattem
VADESTO is een recreatiebedrijf met outdoor- en horeca-activiteiten.

Bij VADESTO werken een aantal vaste medewerkers, instructeurs, horeca- en kantoormedewerkers enz. het hele jaar rond, van maandag t/m zaterdag.

Daarnaast werken er het hele jaar oproepkrachten en stagiaires op diverse werkplekken. Indien je regelmatig gedurende een wat langere periode als oproepkracht zou kunnen werken informeer dan even of er een vacature is.

VADESTO is een ‘Erkend leerbedrijf’ voor diverse MBO en HBO-opleidingen. Hiermee geven we aan dat wij de opleiding van alle medewerkers, dus ook van oproepkrachten en stagiaires, serieus nemen.

Werkzaam met Outdoor- en Indooractiviteiten
Medewerkers, oproepkrachten en stagiaires voor de buiten(sport)activiteiten dienen voor een langere periode beschikbaar te zijn. Zij krijgen namelijk intern een opleiding van alle activiteiten om deze te mogen begeleiden als instructeur. Dit alles wordt nauwkeurig bijgehouden.

Oproepkrachten en stagiaires (afhankelijk van hun opleidingseisen) dienen alleen of in teamverband alle voorkomende werkzaamheden te verrichten. Dat houdt naast het begeleiden, instructie geven aan of entertainen van individuele klanten en groepen ook in het voorbereiden en afhandelen van zaken, administratieve zaken verzorgen en schoonmaken en onderhoud plegen. 
Dus ben je enthousiast, zelf bekend met actief bezig zijn, heb je goede contactuele vaardigheden en durf je initiatief te tonen dan is dit misschien iets voor je.

Het is een voordeel als je een recreatie- of sportopleiding hebt gedaan of daarmee bezig bent. Ook als je technisch inzicht hebt. Het is tevens een voordeel, vooral voor jezelf, als je in de directe omgeving woont en een rijbewijs hebt. Maar dat is geen voorwaarde.

Werkzaam in de Horeca
Horecamedewerkers kunnen afhankelijk van hun opleiding en ervaring zowel in de keuken als bediening ingezet worden in ons Panorama Paviljoen, zowel binnen als buiten op de terrassen en op de rondvaartboten en soms ook als entertainer bij een binnenactiviteit.
Ervaring is gewenst maar geen voorwaarde. Een goede klantgerichte houding naar klanten en een verzorgd uiterlijk is hierbij vanzelfsprekend. Kan je vlot werken, eventueel ook in de avond, en vind je zo nu en dan flinke drukte geen probleem, dan kan je altijd even bellen.

Solliciteren
Indien je geïnteresseerd bent en er is een vacature vrij dan vragen wij je je gegevens en CV toe te sturen naar: info@vadesto.nl

Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk