Rondvaartboot Patriot
Vadesto verzorgt boottochten vanaf het Panorama Paviljoen bij het historische Hanzestadje Hattem.

Vanaf het schitterend gelegen Paviljoen, met het terras direct aan het water gelegen, kunt u zo instappen. Bij het Paviljoen kunt u uiteraard genieten van een lekkere kop koffie, een drankje, hapje, ijs of snack en groepen voorzien we ook graag van een uitstekend verzorgde lunch, buffet of barbecue, wat u maar wenst.

Het Panorama Paviljoen is het startpunt voor alle activiteiten, voor zowel land- als wateractiviteiten.

RONDVAART met “De Patriot”
Hiermee maken we een prachtige NATUURBOOTTOCHT van ca. 1 uur!

Ook uitstekend te combineren met een hapje of drankje in het Paviljoen of op het terras. De boot is halfopen en geschikt voor maximaal 50 personen. Vertrekpunt is het Panorama Paviljoen in Hattem.

Vanaf het terras stapt u direct de boot in! De boot maakt een één-uurs-tocht naar het Algemene Veen, een natuurgebied bij Hattem.

U vaart door een gebied met o.a. ijsvogels, bevers en zelfs schildpadden en diverse andere bijzondere dieren. We varen door de IJsseluiterwaarden, langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe tot het fraai gelegen Hezenbergersluiscomplex in het Apeldoorns kanaal, “het fraaiste kanaal van Nederland”.

Het voordeel van een halfopen boot is dat u de natuur en omgeving beter kunt beleven. U ziet en hoort bijv. de vogels beter. De schipper kan u veel vertellen!
Min. aantal personen: 10

U kan kiezen uit:

  • Een één-uurs-rondvaart voor een vastgestelde prijs per persoon

Hier kunnen dus zowel individuelen als groepen gebruik van maken. Individuele passagiers/passanten kunnen di. t/m za. om 14.00 mee met deze rondvaart. Deze gaat door vanaf 10 personen. Reserveren via tel.nr. 038-4445428 is aanbevolen zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien de boot vol is en er voldoende passagiers zijn is het mogelijk dat er om ca. 15.00 een 2e rondvaart wordt gemaakt.

  • Een groepsreservering

Waarbij u de boot voor een vaste prijs geheel afhuurt voor alleen uw eigen groep, incl. bemanning. Groepen kunnen voor elk moment reserveren van ma. t/m za. De grootte van de groep is hier niet van belang. U hebt dan alle ruimte in de boot alleen voor uw groep beschikbaar.

  • Een speciaal samengesteldarrangement

U kan zelf een totaal programma maken in combinatie met onze andere activiteiten.
Zie bij de informatie van de andere activiteiten.

RONDVAART met BUFFET of BARBECUE
Iets te vieren?

Een leuke combinatie is een Buffet, Barbecue of Lunch voorafgegaan door een rondvaart. U kan daarvoor uitstekend terecht in ons schitterende Panorama Paviljoen met een groot terras.

De tijdsduur hiervan is ca. 3 uur.

Bij het Paviljoen kunt u terecht voor al uw feesten, partijen, recepties, bruiloften, vergaderingen, seminairs, workshops, speciale thema-avonden, etc. We verzorgen graag uw lunch, koud/warm buffet, barbecue ed. terwijl u van een uniek en schitterend uitzicht geniet!

Parkeren is gratis én u bent hier direct bij het centrum van Hattem, ideaal voor een arrangement.
Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr. 038-4445428.

Een combinatie die veel gedaan wordt is een wandeling over het

Klompenpad, het Hoenwaardsepad

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad’ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk ook KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel me terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk