Activiteiten in Hattem
Hebt u wel eens op een step gestaan?
Een erg leuke activiteit die steeds meer mensen, jong en oud, wel eens doen. De snelheid kan behoorlijk groot zijn, en het leuke er aan is dat je overal vlot kan komen. Je wisselt regelmatig links en rechts met je been en kan er zo behoorlijke afstanden mee afleggen. Iedereen kan dit doen! Probeer het eens!

U kunt starten bij de locatie van Vadesto in Hattem. We kunnen de steppen ook overal brengen op de plek die u wilt. U kunt dan zelf een leuk route in uw omgeving maken.

En kent u de steptechniek nog niet?  Iedereen krijgt instructie bij Vadesto, ook al denk men het al te kunnen! Vadesto was begin 80-er jaren de uitvinder van het recreatief steppen in Nederland. Er werd een groot aantal steppen vanuit het verre Oosten geïmporteerd omdat deze in Nederland nergens meer verkrijgbaar waren.

Na aanpassing, aan de Hollandse maat voor volwassenen, met behoud van de originele kleinere wielmaat, werd een arrangement gemaakt met de NS en zette de Telegraaf de eerste volwassen stepper in de krant. Een complete stepontwikkeling volgde!

Prijs

15,00 p.p.
  • Minimaal personen: 10 personen
  • Tijdsduur: van1 uur tot hele dag
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk