Maak eens kennis met Nordic-Walking. Een leuke ervaring met deze snel opgekomen sport. Na de koffie met koek krijgt u een eerste informatieve kennismakingsles van een INWA-opgeleide instructeur. Iedereen kan dit eigenlijk doen, net als gewoon wandelen.

Natuurlijk moet je eerst weten hoe je de poles, de speciale stokken, goed kan gebruiken. Dat lijkt even vreemd, maar als u dit hebt geleerd wilt u snel niet meer zonder. Wandelen is de basisbeweging van elk mens om vooruit te komen maar bij deze recreatieve sport wordt extra gelet op bijv. de eigen houding, op het tempo en de voetafwikkeling. We sluiten deze introductie af met een consumptie in ons Paviljoen.

Na jaren onderzoek is een prachtige activiteit ontstaan die bijna iedereen kan aanleren. NordicWalking kan duidelijk invloed hebben op de gezondheid. Het bovenlichaam wordt beter gebruikt en je kan er zelfs een grotere snelheid mee bereiken. Het is plezierig en ontspannend om te doen, je gebruikt meer spieren dan bij gewoon wandelen én je bent lekker actief bezig in de natuur!

Deelnemers die na deze Clinic uitgebreider willen kennismaken met deze sport, kunnen bij ons een cursus volgen. Dat kan bij Vadesto vanuit het Panorama Paviljoenvanaf 6 personen. Zie hiervoor de informatie onder NORDIC WALKING CURSUS.

Voor de liefhebbers van wandelen vindt men bij het Panorama Paviljoen ook o.a.

Nordic Walking Clinic

144,- per groep
  • Minimaal personen: 6 personen en maximaal 8 personen
  • Tijdsduur: 1,5 uur
  • De Cursus is inclusief:
  • 1,5 uur instructie met wandeling
  • Gratis gebruik poles
  • Koffie/koek vooraf, na afloop koffie of frisdrank