Activiteiten in Hattem
In Hattem starten twee KLOMPENPADEN. Het HOENWAARDSEPAD start bij het Panorama Paviljoen van Vadesto in Hattem. Het opstappunt van het Assenradepad is hier ook vlakbij. De folders met routes van beide paden kunt u elke dag van ma. t/m za. bij het Panorama Paviljoen verkrijgen. Vergeet ook niet hier uw kaartje voor korting op een consumptie mee te nemen!

Er starten in Hattem 2 klompenpaden. Beide routes zijn ca.11 km. lang. Het Hoenwaardsepad is te verlengen tot ca. 13 km. Beide routes zijn op 11 dec. geopend.

Het Hoenwaardsepad, is een prachtig afwisselend klompenpad.  Een prachtige route om door het gebied rond te struinen. Tweederde gedeelte is onverhard! De start daarvan is bij het Panorama Paviljoen van Vadesto in Hattem, waar u eventueel kunt starten met een lekker kop koffie.

Wandelen over een jaagpad, o.a. door de IJsseluiterwaarden, langs sprengenbeken, door bos en heide, de Spaanse graven, de Trijselenberg en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem!

Het tweede klompenpad bij Hattem is het Assenradepad, die meer westelijk van Hattem loopt. Ook een stukje uiterwaarden, polderlandschap en bosgebied. Hiervan is ongeveer de helft onverhard. Ook de routefolder van dit klompenpad kunt u bij het Panorama Paviljoen van Vadesto verkrijgen.

De klompenpaden zijn in beide richtingen te lopen. Met bordjes is de richting steeds goed aangegeven.
De folder geeft interessante informatie over de route en leuke bezienswaardigheden onderweg.

Er is ook een App met de route en extra informatie en foto’s en filmpjes te downloaden via klompenpaden.nl. Bij het startpunt vindt u ook een paneel met informatie van het pad.

En vergeet niet bij de receptie een voordeelkaartje te halen en even een klompenkoek te proeven!
Voor groepen verzorgt Vadesto ook een Stadswandeling met gids, vanaf 3,50 p.p. Een interessante wandeling door de Hanzestad Hattem.

Prijs

2,- Folder met route
  • Minimaal personen: vanaf 1 persoon
  • Tijdsduur: ca. 2 - 2,5 uur, zonder pauze
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk