Activiteiten in Hattem
Klimmen in de 10m. klimwand is voor veel deelnemers letterlijk en figuurlijk vaak een hoogtepunt. Door de bijzondere constructie met speciale beveiligingkabels is deze klimwand ook een uiterst veilige klimattractie waar jong en oud zich kunnen uitleven.

Met een hoogte van 10 m. en geschikt voor 4 klimmers tegelijk is dit een unieke attractie en een leuke sportieve activiteit. Vadesto was de eerste in Europa die deze ‘grootste mobiele klimwand aan één stuk’ kon aanbieden! Intussen is het onderdeel van diverse dag- en klim-arrangementen.

KLIM-INSTRUCTIE
Elke deelnemer wordt na instructie aan een klimkabel vastgemaakt die de klimmer rustig naar beneden laat zakken als hij boven is gekomen óf wanneer hij dreigt te vallen. Dus geen enkel probleem als men een foutje maakt of van vermoeidheid loslaat. Je bent altijd gezekerd en zakt rustig naar beneden. Dat is dus een veilig idee! Je kan er eventueel ook een klimwedstrijdje van maken en verschillende klimroutes doen.

De vermoeide polsen kunnen na afloop prettig bijkomen bij het heffen van het glas na de gelukte klim in het Paviljoen!

Geschikt voor kinderen….
Kinderen kunnen hier ook veilig klimmen, dus geen angst voor begeleiders. Instructeurs helpen elke deelnemer om zo goed mogelijk te klimmen, jong of oud. Desnoods gaan ze mee de wand in, geen enkel probleem. Leuk om eens te proberen!

Prijs

8,- p.p.
  • Minimaal personen: 4
  • Tijdsduur: 1 sessie, afhankelijk v. groepsgrootte
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel me terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk