Vadesto - Panorama Paviljoen

Vadesto is bekend van de vele kant-en-klare arrangementen en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn arrangementen voor een halve tot een hele dag, voor 2 personen tot elk soort groep. En u kan er ook nog avond-activiteiten aan toe voegen of voor groepen nog een heerlijk warm/koud buffet of barbecue.

De arrangementen zijn samengesteld op grond van ervaringen van de deelnemers aan deze activiteiten. In het prachtige gelegen Panorama Paviljoen kunt u daarbij koffie, lunch of warme maaltijd e.d. extra reserveren.
U kan een keuze maken uit deze arrangementen, maar u kan ook zelf een eigen programma samenstellen.
Zie daarvoor onder ACTIVITEITEN.Bij de arrangementen staat het minimaal aantal personen en de geschatte tijdsduur. Dat blijft steeds een indicatie en hangt af van het tempo van de groep of pauzes tussen de activiteiten.

Uw startpunt is het uniek gelegen Panorama Paviljoen met een groot terras en verder voorzien van allerlei faciliteiten, zoals lockers voor uw op te bergen spullen, goede douches en toiletten, een goede keuken voor uw koffie, lunch, buffet of barbecue.
Voor vergaderingen, seminars, workshops e.d. zijn er flipovers, beamer, e.d. beschikbaar.

En dat alles op niet meer dan 200 meter afstand van het centrum van het historisch Hanzestadje Hattem! (dus vlak bij de markt, de grote kerk, het oude stadhuis en het historische winkelhart). En vlak voor onze deur een grote gratis parkeerplaats!

Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk