Activiteiten in Hattem
Een leuke en spannende manier van varen doe je met een kajak. Dit is een sportief klein vaartuig voor een ontspannend uurtje. Dus ontspanning met een beetje spanning als je het nog nooit gedaan hebt. Vooraf krijg je altijd instructie zodat je weet wat je moet doen. De kajaks die Vadesto gebruikt zijn allround kajaks. Daar kunnen de meeste mensen al snel in wegvaren.

We kennen in Nederland 2 hoofdtypen KANO’s:

  • Kajaks en
  • Open kano’s, ook genoemd Canadese kano

KAJAK

Een kajak werd oorspronkelijk gebruikt bij de visvangst door Eskimo’s, dus een soort jachtvaartuig. Je hebt 1- en 2-persoons kajaks. Deze vaar je met een peddel met dubbel blad. Op rustig water is je snelheid max. ca. 6 km. p.uur. Je zit in een klein ‘mangat’ op een klein stoeltje kort op de bodem. Tegen het spatwater van je peddel kan je een spatzeiltje gebruiken, maar je kan ook rustig zonder varen. Ruimte is er niet veel in een kajak, dus er kan weinig bagage mee.

KAJAK-INSTRUCTIE

Vadesto heeft alle soorten kano’s (zie ook bij de andere soorten). Probeer eens uit wat het leukste is. Men krijgt bij Vadesto altijd eerst instructie, hoe kort of hoe lang men ook varen wil. Je moet tenslotte weten hoe je moet instappen, peddelen, enz. Je wilt toch plezier beleven aan het varen? Probeer het eens uit, we staan voor u klaar!

In Hattem liggen alle soorten kano’s, dus ook kajaks, steeds klaar.

Kijk ook even bij onze Arrangementen voor kanotochten in combinatie met andere activiteiten.

Prijs

7,50 per uur
  • € 22,50 per dag
  • Minimaal personen: 2
  • Tijdsduur: onbeperkt vanaf 1 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk