Rondvaart Arrangementen

Vadesto is bekend door de vele activiteiten en verzorgt tevens veel kant-en-klare arrangementen, professioneel en voor een aantrekkelijke prijs. Vanuit Hattem kan men ook aan enkele leuke arrangementen deelnemen, en men kan natuurlijk ook zelf een eigen programma naar wens samenstellen. Ook in combinatie één of meer andere activiteiten of een kop koffie, lunch of buffet in het prachtig gelegen Panorama Paviljoen.

Bent u alleen, met een vriend, gezin of familie, iedereen kan mee! De schipper vertelt onderweg allerlei bezienswaardigheden en u hebt grote kans de ijsvogel te zien en de ooievaar op het nest of zelfs een bever terwijl u door het uiterwaardengebied van de IJssel vaart en langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe. Dit Apeldoorns kanaal wordt wel het mooiste van Nederland genoemd! Het oude Hanzestadje Hattem is een uniek uitgangspunt voor leuke uitstapjes, familiedag, bedrijfsfeest ed. Het Panorama Paviljoen is het startpunt voor alle activiteiten, voor zowel land- als wateractiviteiten.

Voor rolstoelen is de boot moeilijk toegankelijk, men dient wel enkele treden te kunnen nemen. De boottochten gaan ook buiten het hoogseizoen door bij goed weer en bij voldoende passagiers. Daarom is het altijd goed van tevoren even te informeren en u dient ook altijd te reserveren.

Prijs

7,50 p.p. (Rondvaart)
  • Minimaal personen: n.v.t.
  • Tijdsduur: 14.00 tot ca. 15.00 uur
  • Voor groepen andere tijden in overleg

Een combinatie die veel gedaan wordt is een wandeling over het

Klompenpad, het Hoenwaardsepad

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad’ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk ook KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk