Rondvaart Boottochten
Van di t/m za kunt u op vastgestelde tijden een prachtige natuurboottocht maken van ca. 1 uur vanaf het Panorama Paviljoen. Voor groepen, vanaf 12 personen, is het bij tijdige afspraak in overleg mogelijk op andere gewenste tijden te varen, van ma. t/m za. Voor groepen ook erg leuk te combineren met een barbecue of buffet na afloop.

Bent u alleen, met een vriend, gezin of familie, iedereen kan mee! De schipper vertelt onderweg allerlei bezienswaardigheden en u hebt grote kans de ijsvogel te zien en de ooievaar op het nest of zelfs een bever terwijl u door het uiterwaardengebied van de IJssel vaart en langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe. Dit Apeldoorns kanaal wordt wel het mooiste van Nederland genoemd! Het oude Hanzestadje Hattem is een uniek uitgangspunt voor leuke uitstapjes, familiedag, bedrijfsfeest ed. Het Panorama Paviljoen is het startpunt voor alle activiteiten, voor zowel land- als wateractiviteiten.

Voor rolstoelen is de boot moeilijk toegankelijk, men dient wel enkele treden te kunnen nemen.
De boottochten gaan ook buiten het hoogseizoen door bij goed weer en bij voldoende passagiers. Daarom is het altijd goed van tevoren even te informeren en te reserveren.
Kijk ook even onder RONDVAARTEN voor uitgebreidere informatie over de rondvaartmogelijkheden.

Een combinatie die veel gedaan wordt is een wandeling over het Klompenpad, het Hoenwaardsepad

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad’ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk ook op KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Klik ook even op RONDVAARTEN voor uitgebreidere informatie over de rondvaartmogelijkheden.

Prijs

6,90 p.p.
  • Minimaal personen: n.v.t.
  • Tijdsduur: 14.00 tot ca. 15.00 uur
  • Voor groepen andere tijden in overleg
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk