Activiteiten in Hattem
Lekker even een uurtje peddelen door de natuur. Sportieve peddelaars kiezen vaak voor de snellere kajak. Grotere groepen gaan vaker met de grotere kano, de OPEN of CANADESE KANO genoemd. Ook als je wat onzeker bent kan je deze kano eerst eens uitproberen. In deze kano kan je makkelijk wat bagage meenemen in plastic of een waterdichte ton.

Er zijn 2 hoofdsoorten of types bij kano’s:

  • Kajaks en
  • OPEN- of CANADESE KANO

DE CANADESE KANO

De indianen gebruikten deze kanosoort meestal voor transport van o.a. bever- en berenvellen. Dus geen jachtvaartuig maar een transportkano. Vadesto verhuurt meerdere soorten van dit type. Deze kano’s hebben meer ruimte dan de kajak en worden daarom vaak door groepen gebruikt. De snelheid ligt op ca. 4 km per uur. Je zit in kleermakerszit of net zoals op een laag stoeltje. Vadesto verhuurt veel 2- en 3-persoons canadese kano’s, maar heeft ook kano’s voor 7 tot 12 personen, die noemen wij ook wel reuzekano’s. Zeer stabiele kano’s waar iedereen in peddelen kan zonder problemen.
Zie onder REUZEKANO voor meer informatie hierover.

KANO-INSTRUCTIE

Voordat je start krijg je van een instructeur van Vadesto eerst wat instructie. Hoe stap je in en uit, hoe maak je een bocht enz.. Geen hele cursus maar een korte uitleg, genoeg om lekker te kunnen peddelen en te genieten van de omgeving. En je kan een routebeschrijving meekrijgen!

Kijk ook even bij de arrangementen voor onze kanotochten in combinatie met andere activiteiten.

Prijs

12,50 voor het 1e uur
  • € 10,00 voor het 2e uur
  • Minimaal personen: 2
  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk