Activiteiten in Hattem
Een wereldprimeur van Vadesto! Een tocht met een 6-12 persoons waterfiets met flipperaandrijving, de WATERFLIKE. Een geheel nieuwe attractie voor gezellig varen en voortbewegen!
En we hebben in 1 week 2 keer een prijs in ontvangst mogen nemen voor de Waterflike!
1. We hebben de Pleisure Noviteiten Award mogen ontvangen tijdens de recreatiebeurs in Gorinchem. Vadesto won het zowel bij het publiek als bij de jury.
2. De Veluwse Innovatie Award werd uitgereikt in het Dolfinarium door de gedeputeerde van de Prov. Gelderland, Annemieke Traag, samen met de TV-presentatrice Jet Sol.

De Waterflike is een bijzonder fraaie 6-12persoons waterfiets met een innovatieve aandrijving. Hij is ook zodanig ergonomisch ontworpen dat iedereen er goed mee weg kan komen, van jong tot oud.

Op deze waterfiets zitten 5 tegenover 5 deelnemers plus 2 personen achterop op comfortabele stoeltjes. Je maakt een heen-en-weer beweging om het gevaarte voort te bewegen en 1 van de deelnemers achterop bedient het roer.

Jong en oud kunnen mee, de stoeltjes zijn verstelbaar. En wil er iemand mee zonder te trappen, geen probleem, als er maar ca. 6 mensen zijn om hem goed voort te kunnen bewegen.

Een korte beschrijving en foto hiervan is te zien op o.a. www.waterflike.nl en op deze website onder de arrangementen in Hattem.

GROTE GROEPEN

Voor grotere groepen, familiedag, bedrijfsfeest e.d. heeft Vadesto ook nog de ‘Grootste Waterfiets ter wereld’ beschikbaar. Daar staan 36 echte fietsen op die samen 1 schroef aandrijven. Er is zelfs extra plaats aanwezig, voor totaal meer dan 50 personen, zodat onderweg ook afgewisseld kan worden. Ook minder actieve mensen kunnen dus mee, zelfs eventueel met rolstoel of met de kinderwagen. Er gaat altijd een instructeur/schipper mee en niemand hoeft dus achter te blijven. Zie op deze website onder Reuzewaterfietstocht.

Ook heeft Vadesto een 10-persoons waterligfiets, met 5 tegenover 5 ligfietsen. Daar gaat geen stuurman mee en die stuurt u dus zelf! Zie op deze site onder Waterligfietstocht.

Prijs

75,- per uur
  • Minimaal personen: 6 personen, maximaal 12
  • Tijdsduur: te huur vanaf 1 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk