Vadesto - Panorama Paviljoen

Bijzondere Evenementen

STARTPUNT SPORTEVENTS

De prachtige accommodatie van Vadesto in Hattem is een uitstekend start- of pauzepunt voor diverse sportactiviteiten voorzien van goed sanitair en enkele douches. Het fungeert bijv. als pauze- of controlepunt bij toertochten waar de bekende appeltaart bij de koffie geserveerd wordt, maar ook voor vergaderingen, trainingen en feestavonden van sportclubs.

En voor wielerclubs is het leuk tussendoor eens gebruik te maken van de ‘grootste waterfiets ter wereld’ waar welliefst 36 echte fietsen op staan! Maar er kunnen nog rustig 15 man extra mee. Of een tochtje maken met de 10-persoons waterligfiets, de 12 persoons Waterflike óf een steptocht. Dan blijf je toch tussen de wielen!

MILIEUVRIENDELIJKE SPORT-EVENTS

Het milieuvriendelijk karakter van deze buitensporten sluit uitstekend aan bij de uitgangspunten van het milieuvriendelijke buitensportbedrijf van Vadesto. Het bedrijf heeft zich hierbij wat sponsoring betreft met name gericht op sporters uit de regio die op hoog niveau presteren.

VADESTO WEET WAT SPORTERS WILLEN

Vadesto is al tientallen jaren organisator of initiatiefnemer en sponsor van allerlei bijzondere en meestal sportieve evenementen. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat de directie van Vadesto zelf sportief is ingesteld, aan diverse sportevenementen meedoet en tientallen jaren diverse teams en individuele sporters ondersteund heeft. Je kan overal de in Vadesto-kleding gestoken sporters tegenkomen die fietsen, schaatsen of skeeleren.

SPONSORING

VADESTO sponsorde o.a. een zwemvereniging, een fietstoerclub, kano-evenementen en de Ned.Kanobond. Ook werden vele jaren de VADESTO-teams gesponsord en verzorgd, zoals het Vadesto-Skeelerteam en de Vadesto-Marathon-Schaatsploeg die tot op het hoogste niveau om de prijzen streden in binnen- en buitenland. Vadesto hielp middels enkele jaren sponsoring mee wielerclub de Hanzerenners in Zwolle van de grond te trekken. En een team van ca. 15 individuele sporters kan men tegenkomen, onder de naam van Vadesto, bij wedstrijden schaatsen, skeeleren en wielrennen.

WINTERACTIVITEITEN

In de winter kunt u de sporters van Vadesto aantreffen op de diverse ijspistes in Nederland en bijv. op grote marathons zoals in Oostenrijk op de Weissensee. In de afgelopen jaren schaatsen ze 200km-wedstrijden in Canada en in Finland waar soms topprestaties werden neergezet.

Tal van sportevenementen zijn door Vadesto ondersteund, zoals de schaatsevenementen op de Weissensee. En vele jaren deden Vadesto-sporters mee aan de Triathlon in Heerde, waar deze rijders jarenlang de beste plaatsen opeisten. Een prachtige prestatie!

Verder heeft vadesto de Vadesto-Voorjaarscompetitie ondersteund, een serie wedstrijden van een aantal wielerclubs in Oost-Nederland. En Vadesto organiseerde al tientallen jaren de Vadesto-tijdrit in Heerde voor wielrenners en ook de Vadesto-Klimrit bij Hattem.

LOPEN EN WANDELEN

Vadesto organiseert al bijna 40 jaar de Avondwandelvierdaagse van Hattem en was jarenlang sponsor van de Oranje-grachtenloop.

Vadesto is met het Panorama Paviljoen in Hattem ook al enkele jaren het start- en finishpunt van de HOENWAARDRUN, een hardloopwedstrijd voor meerdere afstanden.

Kortom:

BIJ VADESTO OUTDOOR ADVENTURE ZIJN SPORTERS DUS VAN HARTE WELKOM!
ER WORDT OP U GEREKEND!