Activiteiten in Hattem
De boog met pijlen behoorde vroeger bij de wapens. Nu is het een precisie-sport. Het is voor groepen en individuele deelnemers steeds een grote uitdaging de roos te raken. Je wilt tenslotte weten of je beter kan schieten dan de ander, dus goed voor een wedstrijdje. Het leuke is dat je zowel voor je team kan scoren als voor jezelf.

Deelnemers krijgen uitleg hoe de pijl aangebracht moet worden en hoe de pees wordt gebruikt voor een gericht schot. Ook uitleg over de persoonlijke beschermingsmiddelen zoals bijv. een armbeschermer die je kan gebruiken of de vingertab en natuurlijk over je lichaamshouding.

Veiligheid is erg belangrijk, dus de instructeur zal duidelijke spelregels afspreken waar men zich aan moet houden. Spannend dus en tegelijkertijd leuk en ontspannend. Iedereen kan dit doen.

Kleine kinderen hebben een kleinere boog nodig met minder spanning op de boog. Dat is ook wel zo eerlijk.

Voor kleding zijn geen speciale eisen. En nu maar kijken wie zich tot de outdoorspecialisten mag rekenen en kan schieten als een echte Robin Hood!

En wil je na afloop even lekker ontspannen onder het genot van een hapje of drankje op het terras van het Panorama Paviljoen? Het is binnen schootsafstand!

Prijs

6,50 vanaf prijs p.p.
  • Minimaal personen: 2
  • Tijdsduur: hangt van het aantal personen af
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk