Activiteiten in Hattem
Veel mensen kennen apparaten met een navigatie-systeem. De meeste auto's hebben zo'n systeem. Je kan hiermee precies zien waar je bent en hoe je op een bepaalde plaats moet komen. Het apparaat wijst je de weg.

Met een GPS-apparaat (Global Positioning System) kan je ook een prachtige wandeling maken op de afwisselende Noord-Veluwe. Aan de hand van enkele coördinaten, de zogeheten way-points, volg je een bepaalde route.

Je kan dit natuurlijk ook doen met een routebeschrijving op papier, maar dit is weer eens wat anders. Want de route van het ene naar het andere punt kan je niet altijd rechtstreeks in één rechte lijn maken. Je moet soms even zoeken naar een andere route om er te komen.

Uiteraard krijgt u vooraf uitleg hoe dit precies werkt, zodat u de weg naar het Panorama Paviljoen terug kan vinden! En als u graag een wandeling maakt zijn de volgende mogelijkheden misschien iets om te doen:

Klompenpad het Hoenwaardsepad

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad‘ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk ook op KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Andere wandelingen:

Kijk ook even op NATUURBOOTTOCHT of voor uitgebreidere informatie over de rondvaartmogelijkheden op RONDVAARTEN

Prijs

6,50 p.p.
  • Minimaal personen: 6 tot max 20 personen
  • Tijdsduur: 2 uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk