Activiteiten in Hattem
Varen in een unieke varende klomp. Hollandser kan het niet! Met 4 tot 6 personen heerlijk peddelen in zo’n bijzonder vaartuig. En je krijgt hier vast geen zweetvoeten in! Met gezin, familie, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of school in zo'n aparte klomp. Dat moet je gewoon gedaan hebben. Een leuke belevenis en goed voor een fraai Hollands plaatje

Deze klompen vind je nergens anders. Vadesto maakt deze klompen zelf en biedt hiermee iets bijzonders. Je kan rustig peddelen maar ook even in de schaduw van de overdekte neus van de klomp uitrusten of van een drankje genieten. Opa of oma, maar ook de baby kan zonder problemen mee. Het is nauwelijks mogelijk dat je nat wordt met dit erg stabiele vaartuig. Dus ga zitten en ontspannen maar! En vergeet niet de camera mee te nemen!

Klompenpuzzel

Als extra kunt u even vragen naar onze ‘Klompenpuzzel’, die onderweg gemaakt kan worden. Je kan daar ook een leuk wedstrijdje van maken! In het Panorama-Paviljoen kijken ze de antwoorden graag even voor u na!

KLOMPENPAD ‘het Hoenwaardsepad’

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad’ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk op KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Klik ook even op NATUURBOOTTOCHT of voor uitgebreidere informatie over de rondvaartmogelijkheden op RONDVAARTEN.

Prijs

30,- per klomp
  • Minimaal personen: 4-6 pers.p.klomp (afhankelijk van grootte van deelnemers)
  • Tijdsduur: 1 uur
  • Klompenpuzzel 2,50 p.p.
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk