Activiteiten in Hattem
Pistoolschieten met luchtdrukpistolen is een prachtige precisie-sport. Je moet je een moment scherp kunnen concentreren om een goed resultaat te halen. Een spannende uitdaging waar iedereen, ook zonder enige ervaring, aan mee kan doen.

SCHIET-INSTRUCTIE
De instructeur legt vooraf de techniek en de spelregels uit. Hij blijft er voor de veiligheid ook steeds bij zodat het pistool op de juiste wijze wordt gebruikt en iedereen bijvoorbeeld de veiligheidsbril op heeft.

Bij het schieten is alle rust geboden want het valt niet mee dit kleine wapen stil te houden en ook nog goed te richten. Heb je eenmaal de trekker overgehaald en het doel geraakt dan zal je zal merken dat na enkele oefeningen de resultaten meestal beter worden.

En heeft men eenmaal de smaak te pakken dan valt het niet mee om te stoppen. Een leuke activiteit die ook door minder-actieve deelnemers graag gedaan wordt!

Deze activiteit kunt u binnen in het Panorama Paviljoen doen, dus eventueel ook ‘avonds en in de winterperiode! Dus voor een groep ook leuk als activiteit in combinatie met een buffet of barbecue!

Prijs

6,50 p.p
  • Minimaal personen: 8
  • Tijdsduur: hangt van het aantal personen af
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk