Activiteiten in Hattem
Raften doe je met een speciale opblaasbare boot. Hiermee kan je afzakken op wilde rivieren maar ook op rustiger water. Vanuit Hattem kan je een rafttocht maken op de IJssel, gelegen op de grens van 2 provincies en ook de mooiste rivier van Nederland genoemd!

Op de IJssel staat meestal een rustige stroom en er varen veel vrachtschepen en jachten. Het is dus goed opletten, maar ook genieten van de golven en schommelingen die de grote boten veroorzaken. De deelnemers gaan per mountinbike of fiets naar het startpunt, ca. 3 kwartier fietsen. Bij de start krijgen de deelnemers instructie en stappen met 6 of 8 personen in de raft. Eerst nog even oefenen, zoals de commando’s die je moet geven, en dan steek je van wal voor een avontuurlijk afzaktocht.

Het is vaak nodig bij raften een helm te dragen, vooral bij rivieren met veel stenen, takken e.d. Op breder en dieper water, zoals de IJssel, is dat niet echt altijd nodig, maar het is wel goed aan de veiligheid te denken, dus wij gebruiken het wel. Een wetsuit wordt meest niet gebruikt omdat we alleen in de zomerperiode varen bij minder koud water. Wel een zwemvest, want die geeft zeker extra veiligheid. Dus goed voorbereid te water voor enkele plezierige raftuurtjes!

Inclusief:
Gebruik en transport raft, peddels, zwemvest, materiaalton, instructie, route, IJssel-Raft-Certificaat, koffie met koek vooraf in het Paviljoen en een picknick-lunch onderweg.

Prijs

55,- p.p. bij 8 pers.p.raft
  • 62,- p.p. bij 6 pers.p.raft
  • Minimaal personen: 6 of 8 per raft
  • Tijdsduur: 5 á 7 uur, afhankelijk van tempo groep
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk