Vadesto verzorgt de stadswandelingen met gids in Hattem. Dit kan men ook als arrangement doen. Kijk daarvoor onder arrangementen. De start van de stadswandeling in Hattem begint bij het prachtige gelegen Panorama Paviljoen van Vadesto, direct bij parkeerplaats De Bleek, waar auto’s en bussen gratis kunnen parkeren.

De gids staat hier klaar maar u kan hier natuurlijk ook eerst gebruik maken van een lekkere kop koffie met gebak of een uitgebreid lunchbuffet In het Panorama Paviljoen, terwijl u geniet van een geweldig en uniek uitzicht over de IJsseluiterwaarden!

De stadswandeling wordt ook vaak gecombineerd met een Natuurrondvaart van een uur, waarbij vaak ijsvogels gezien worden of zelfs een bever.

STADSWANDELING MET GIDS 

De gids vertelt u leuke en bijzondere wetenswaardigheden van dit pittoreske Hanzestadje Hattem terwijl u door soms kleine straatjes en steegjes wandelt en langs oude monumenten. Een bijzondere wandeling van 1 tot 1,5 uur, met interessante verhalen over het verleden en heden van dit bijzondere stadje Hattem, betiteld als ‘het best bewaarde stadje van Nederland”.

Ook kleinere groepen met minder dan 15 personen kunnen een rondleiding krijgen. De kosten zijn dan gelijk aan de prijs voor 15 personen.

Als extra zijn in ons Panorama Paviljoen te reserveren:

 • Koffie met koek, krentenwegge of gebak
 • Lunch of koffietafel; lunchpakket
 • Barbecue
 • Uitgebreid koud/warm Buffet
 • Diverse snacks, hapjes, etc.
 • Drankarrangement
  Zie verder onder ETEN en DRINKEN

Klompenpad het Hoenwaardsepad

Vadesto is tevens het Startpunt van het Klompenpad ‘het Hoenwaardsepad’ in Hattem. Wandelen over een jaagpad, langs sprengenbeken, door heide en over een landgoed in het mooie buitengebied van Hattem! Een prachtige wandeling rondom Hattem.

De folder met routebeschrijving ligt klaar in het Panorama Paviljoen in Hattem.

Kijk ook op KLOMPENPAD HATTEM voor meer informatie hierover.

Ook het Maarten van Rossumpad loopt langs het Panorama Paviljoen van Vadesto

Klik ook even op NATUURBOOTTOCHT of voor uitgebreidere informatie over de rondvaartmogelijkheden op RONDVAARTEN 

Stadswandeling met gids

4,50
 • Minimaal personen: 15 pers.
 • Minder personen mogelijk voor prijs v.15 pers
 • Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur