Activiteiten in Hattem
Vanuit Zwolle kan men in het vlakbij gelegen Hanzestadje Hattem een ontspannende natuurboottocht maken met daarna een heerlijke barbecue naar keuze in het Panorama-Paviljoen óf vanaf het grote terras met een uniek uitzicht.

Programma:

Voorafgaand aan de barbecue maken we een boottocht van ca. 1 uur door het natuurgebied bij Hattem. Met de boot kan in principe iedereen mee, jong en oud. De schipper vertelt onderweg allerlei leuke bijzonderheden. Als u weer terug bent bij het Paviljoen staat de barbecue klaar. Daarbij hebt u dan een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en het natuurgebied!

U kiest zelf vooraf welke barbecue u graag wilt, een eenvoudige of een wat uitgebreidere barbecue. Of als u daar de voorkeur aan geeft eventueel een uitgebreid buffet. Vooraf kunt u uw speciale wensen doorgeven waar we uiteraard zoveel mogelijk rekening mee houden.

De boottocht gaat door de IJsseluiterwaarden en het natuurgebied bij Hattem. Daar hebt u kans o.a. ijsvogels te zien of misschien zelfs een bever. Daarnaast lopen hier brandrode runderen vrij in de natuur en ooievaars hebben hier ook hun nest. Genoeg te zien!

Een leuke combinatie die eigenlijk iedereen kan meemaken!

Prijs

Afhankelijk van keuze barbecue
  • Minimaal personen: 15
  • Boottocht ca. 1 uur, Barbecue ca. 2uur
Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk