Activiteiten in Hattem
VADESTO OUTDOOR ADVENTURE verzorgt de organisatie van:

Voor: Grote en kleine groepen en Individuele klanten vanaf 2 personen

Locatie: Activiteiten- en Panorama Paviljoen, De Bleek 3, 8051 EE te Hattem

Verhuur en Vervoer:
Van materialen door het hele land onder het motto: U belt, wij komen!
Contact opnemen met VADESTO? klik hier. Of bel naar: Tel. 038-4445428

Advisering: 
Naast het organiseren en uitvoeren van allerlei soorten activiteiten gebruikt VADESTO de aanwezige kennis en ervaring opgedaan in ruim 40 jaar ook t.b.v. derden in binnen- en buitenland. Met name ondersteunt Vadesto overheden en startende en doorstartende bedrijven in het realiseren van recreatieve en toeristische plannen. Voor informatie: tel. 038-4445428

Milieuvriendelijk en veilig: 
Voor Vadesto zijn dit twee belangrijke begrippen.
In 1992 ontving het bedrijf de 1e Milieu & Toerismeprijs van het Min.v.Ec.Zaken.
In 1994 de Overijssel-Award en een onderscheiding van het Ned.Bureau v.Toerisme.
In 1996 opnieuw een onderscheiding van de ANWB op het gebied van elektrisch varen (z.g. Fluister-promotie-prijs).

Vadesto is oprichter van de VeBON, de Ver.v.BuitensportOndernemingen in Nederland. Het lidmaatschap van deze brancheorganisatie vereist o.a. een veiligheids- en milieuplan van haar leden en goede leveringsvoorwaarden en TÜV-certificering i.v.m. de veiligheid.

Vadesto is in 2012 ook, als eerste buitensportbedrijf ter wereld, het hoogste, het Gouden Green Key-milieucertificaat voor de buitensport toegekend.

Lokaties:
VADESTO beschikt over een eigen locatie, bij uitstek geschikt voor tal van activiteiten. Er wordt gewerkt met ervaren, voortdurend opgeleide medewerkers, die ook openstaan voor uw inbreng.

Reserveren/Boeken:
Boeken (ook wel reserveren genoemd) kunt u op verschillende manieren doen:

  • Per telefoon via 038-4445428. Dit is de vlotste methode. Dan krijgt u ook direct antwoord op uw vragen. Hier kunt u ook terecht voor alle informatie en onze voorwaarden.
  • U kan ook een afspraak maken om langs te komen om uw wensen door te spreken.

VADESTO maakt van elke boeking of reservering een overeenkomst en u krijgt daarvan ook een bevestiging.
Openingstijden boekingskantoor : ma t/m za; ook ’s avonds.

Culinaire zaken:
In het prachtig gelegen Panorama Paviljoen van Vadesto met groot terras aan het water, verzorgen we graag de inwendige mens. Voor de individuele gasten en passerende wandelaars, fietsers e.d. hebben we een kleine kaart met hapjes, drankjes, broodjes, snacks enz. Voor groepen hebben we uitgebreide mogelijkheden vanaf de koffie en lunch tot en met een heerlijke barbecueparty of uitgebreid koud/warm buffet.

Verzekering:
Wij adviseren u, voordat u deelneemt aan activiteiten even te controleren of u een dekkende reis/ongevallenverzekering hebt.

Alcohol:
Vadesto hanteert het beleid om tussen buitensportactiviteiten door geen alcoholische dranken aan te bieden. Dit is in principe wel mogelijk ná de activiteiten, eventueel ook in de vorm van een drankarrangement. 
Dit i.v.m. de veiligheid en aansprakelijkheid van betrokkenen en derden.