Huur een mountainbike met route bij Vadesto!
De hei- en bosrijke omgeving van Hattem, op de prachtige Noord-Veluwe, leent zich uitstekend voor actieve tochten per mountainbike, ook wel ATB (All-Terrain-Bike) genoemd. Een belevenis daar rond te rijden!

Na instructie bij het Panorama Paviljoen van Vadesto, waar u bijvoorbeeld eerst geniet van de koffie met gebak, kan men lekker actief bezig zijn in dit fraai geaccidenteerde terrein op de Veluwe. Misschien komt je onderweg zelfs een ree of zachtknorrende wilde varkens tegen of ontdek je een vos of bijzondere vogelsoort!

Vadesto heeft diverse routes met verschillende afstanden. Routes langs zacht glooiend terrein rond de Schaapskooi, langs de heidevelden bij de Renderklippen bij Epe, de bossen rond het Heerderstrand of het prachtige landgoed Molecate. Ook langs de IJssel-uiterwaarden, waar schilders, zoals Jan Voerman Sr. en Jr. hun schilderijen maakten, zijn ATB-tochten te maken.

De mountainbike is voor het ruwere terrein het meest geschikt, maar in dit gebied zijn ook prachtige tochten met de gewone fiets of bijv. een step te maken. 

INSTRUCTIE
Nog nooit op een mountainbike gezeten? Gewoon eens doen! Je komt op plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn en je beweegt nog lekker ontspannen en actief ook! Je krijgt instructie vooraf en Vadesto heeft helmen klaar liggen. Doe voor de zekerheid zo’n helm op, zeker als je in ruwer terrein fietst of nooit op zo’n ATB gereden hebt. Veiligheid gaat voorop tenslotte.

RESERVEREN van FIETSEN

We adviseren op tijd uw fiets te reserveren zodat deze klaar staat. Dat geldt zeker voor groepen. Voor het aanpassen van de zadelhoogte e.d. is ook altijd even tijd nodig.

En goed te weten dat je na afloop eventueel gebruik kunt maken van onze douches in het Paviljoen!

Prijs

10,- max. 2 uur
  • of 19,50 per dag
  • Helm resp. 1,50 en 4,-
  • Minimaal personen: 1
  • Tijdsduur: diverse routes beschikbaar vanaf 1 uur