Activiteiten in Hattem

Vadesto heeft voor iedereen een groot aanbod aan activiteiten. Of dat nu voor 2 personen is of voor 1000, de instructeurs van Vadesto staan klaar voor u. U kan kiezen uit een afzonderlijke activiteit op het land of op het water, maar ook voor een combinatie. Het Panorama Paviljoen, met daarbij het prachtig grote terras, biedt alle faciliteiten, van goede toiletten en douches tot allerlei indoor-spelen en culinaire belevenissen.

Wat wilt u?
Stel zelf uw eigen programma samen. Belt u rustig even om te overleggen wat haalbaar is binnen uw budget en beschikbare tijd, veiligheid en intensiviteit voor de deelnemers!
Wilt u een kant-en-klaar Arrangement? Kijk dan even onder ARRANGEMENTEN.

Stel zelf uw eigen programma samen. Belt u rustig even om te overleggen wat haalbaar is binnen uw budget en beschikbare tijd, veiligheid en intensiviteit voor de deelnemers!
Wilt u een kant-en-klaar Arrangement? Kijk dan even onder ARRANGEMENTEN.

OUTDOORACTIVITEITEN
Of u sportieve activiteiten in de buitenlucht nu Outdoor Adventure, Buitensportactiviteiten, Sportieve Recreatie, Teambuilding of Survival noemt, belangrijk is dat het hierbij gaat om een belevenis, een leuke ervaring. En dat wil Vadesto graag voor u verzorgen. Maak uw keuze uit de vele mogelijkheden!

INDOOR-ACTIVITEITEN
In ons Paviljoen zijn ook INDOOR-spelactiviteiten mogelijk; goed te combineren met avondparty of winterfeest.

ACTIVITEITEN VOOR BEDRIJVEN
Leuke actieve bedrijfsuitjes of bedrijfsfeesten of combinaties met vergaderen.

SCHOLEN
Activiteiten voor sportdag, schoolwerkweek of schoolfeest. In samenwerking met de groepsleiding maken we daar een geweldige succes van.

DIVERSE GROEPEN
Vadesto verzorgt voor diverse groepen actieve programma’s zoals voor o.a. een
FAMILIEDAG, REÜNIE, VRIJGEZELLENDAG, VAKANTIE-UITJE, WORKSHOP enz. plus eventueel een aansluitende feestavond.

WINTER-ACTIVITEITEN
In de winter kan men ook leuke activiteiten doen vanuit het Paviljoen, zowel binnen als buiten. Na het boogschieten of klimmen of een mountainbiketocht is het goed toeven in de warmte van het Paviljoen met bijvoorbeeld een warme chocomelk of ander winters drankje.

KINDER-ACTIVITEITEN
Kinderen kunnen zich bij Vadesto heerlijk uitleven tijdens hun kinderfeestje of verjaardagsparty. Samen een vlot bouwen, steppen, een fotowandelpuzzeltocht maken, kanovaren of andere sport- en spel-activiteiten doen. Natuurlijk hoort er ook een patatje, ijsje of frisdrank bij.

SENIOREN-ACTIVITEITEN
Bewegen en beleven is ook interessant voor ouderen. Maak een prachtige natuur-boottocht of doe een spelletje Jeu de Boules, ga boog- of pistoolschieten of doe INDOOR een tangramspel of een wedstrijdje op de reuzesjoelbakken of ander leuk spel.

RONDVAARTEN – Natuurboottochten – kijk hier voor rondvaarten.

Sluit Menu

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang 1x per maand de Vadesto Outdoor Adventure nieuwsbrief

Bel mij terug

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net zo makkelijk