Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Bijzondere evenementen
Fietsen, Fietsroutes en Fietsverhuur
GPS-tour
IJSSELBI√čNNALE
Kajakvaren
Kanovaren
Klompvaren
mountainbiken
Steppen
VeluweExperience
Waterfietsen
WinterWandeling Hattem


Bijzondere events

Bijzondere Evenementen

De prachtige accommodatie van Vadesto in Hattem is een uitstekend start- of pauzepunt voor diverse sportactiviteiten voorzien van goed sanitair en enkele douches. Het fungeert bijv. als controlepunt bij toertochten waar de bekende appeltaart bij de koffie geserveerd wordt maar ook voor vergaderingen, trainingen en feestavonden van sportclubs.

En voor wielerclubs is het leuk tussendoor eens gebruik te maken van de 'grootste waterfiets ter wereld' waar welliefst 36 echte fietsen op staan! Maar er kunnen nog rustig 15 man extra mee. Of een tochtje maken met de 10-persoons waterligfiets óf een steptocht. Dan blijf je toch tussen de wielen!

VADESTO WEET WAT SPORTERS WILLEN
Vadesto is al tientallen jaren organisator of initiatiefnemer en sponsor van allerlei bijzondere en meestal sportieve evenementen. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat de directie van Vadesto zelf sportief is ingesteld, aan diverse sportevenementen meedoet en tientallen jaren diverse teams en individuele sporters ondersteund heeft. Het hele jaar door zie je in Vadesto-kleding gestoken sporters door het land fietsen, schaatsen, skeeleren enz.

MILIEUVRIENDELIJKE SPORT-EVENTS
Aangezien het milieuvriendelijk karakter van deze buitensporten uitstekend aansluit bij de uitgangspunten van het milieuvriendelijke buitensportbedrijf van Vadesto heeft het bedrijf zich wat sponsoring betreft met name gericht op sporters uit de regio die op hoog niveau presteren.

VADESTO sponsorde o.a. een zwemvereniging, een fietstoerclub, kano-evenementen en de Ned.Kanobond. Ook werden vele jaren de VADESTO-teams gesponsord en verzorgd, zoals de Vadesto-Skeeler- en de Vadesto-Marathon-Schaatsploeg die tot op het hoogste niveau om de prijzen streden in binnen- en buitenland. Vadesto hielp middels enkele jaren sponsoring mee wielerclub de Hanzerenners in Zwolle van de grond te trekken. En een team van ca. 15 individuele sporters kan men tegenkomen, onder de naam van Vadesto, bij wedstrijden schaatsen, skeeleren en wielrennen.

WINTERACTIVITEITEN
In de winter kunt u de sporters van Vadesto aantreffen op de diverse ijspistes in Nederland en bijv. op grote marathons zoals in Oostenrijk op de Weissensee. In de afgelopen jaren schaatsen ze 200km-wedstrijden in Canada en in Finland waar soms topprestaties werden neergezet.

Tal van sportevenementen zijn door Vadesto ondersteund, zoals de schaatsevenementen op de Weissensee. En vele jaren deden Vadesto-sporters mee aan de Triathlon in Heerde, waar deze rijders jarenlang de beste plaatsen opeisten. Een prachtige prestatie!
Verder was er ondersteuning van de Vadesto-Voorjaarscompetitie, een serie wedstrijden van een aantal wielerclubs in Oost-Nederland. En Vadesto organiseert al een tiental jaren de Vadesto-tijdrit in Heerde voor wielrenners. Tevens organiseert het bedrijf de Vadesto-Klimrit bij Hattem.

LOPEN EN WANDELEN
Vadesto organiseert al ca. 30 jaar de Avondwandelvierdaagse van Hattem en was jarenlang sponsor van de Oranje-grachtenloop.

Kortom:

BIJ VADESTO OUTDOOR ADVENTURE ZIJN SPORTERS DUS VAN HARTE WELKOM!
ER WORDT OP U GEREKEND!
.


 
Disclaimer | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2017
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...